Tamplarie pvc , usi de garaj , automatizari porti de acces

Publicat la 23/10/2017
#14527
55.00 €
Tamplarie pvc , usi de garaj , automatizari porti de acces

Descriere

Termenul de profil este un nume generic pentru bara de toc, cercevea sau montant care alcătuiesc o tâmplărie. Sistemele actuale de profile au o construcţie multicamerală pentru a asigura izolarea termică şi fonică. Prima cameră, cea exterioară, are rol de izolare şi dirijare a apei rezultate din condens sau infiltrată în cazul neetanşeităţii primei garnituri. A doua cameră, este mai mare şi cuprinde armătura de oţel, factorul de rigidizare al profilului. A treia cameră are rol de izolare suplimentară. Cu cât numărul de camere este mai mare, cu atât coeficientul de transfer termic este mai mic, ceea ce înseamnă o pierdere mai redusă de căldură, deci o izolare mai bună.
Prin urmare, profilele se diferenţiază prin numărul de camere, prin forma şi configuraţia camerelor din corpul profilului şi prin modul de poziţionare a garniturilor de etanşare.
Profile de top : Rehau : 3 , 5 6 camere , Veka : 5 si 6 camere , KBE : 5 si 6 camere , Trocal 5 camere si Extruplast : 4 si 6 camere de izolare fonica .
Feronerii : ROTO , GU , TGP , MACO MULTIMATIC
Mai comercializam :
- Usi de garaj , Usi industriale
- Automatizari porti de acees
- Plase antiinsecte
- Rolete interior
-Rulouri exterioare aluminiu
- Pervaze interioare / exterioare
- Accesorii pt plase
- Usi de interior / exterior

Vanzari si in rate

Detalii in Bistrita str 1 Decembrie nr 34 ( langa Spitalul Mare la Han ).
sau telefonic : 0744-757564

Locaţie

Judeţ
Cluj
Oraş
Cluj-Napoca
Stare
Nou
Tamplarie pvc , usi de garaj , automatizari porti de acces Tamplarie pvc , usi de garaj , automatizari porti de acces Tamplarie pvc , usi de garaj , automatizari porti de acces