Adauga anunt

sau alege una Select category with dropdowns
Selecteaza categoria potrivita pentru anuntul tau. Alegerea categoriei corecte, va atrage vizualizari mai multe si, implicit, mai multi potentiali cumparatori.
*
Recomandam ca descrierea produsului sau a serviciului sa fie cat mai cuprinzatoare, de minim 50 caractere, fara numar de telefon, adresa de e-mail sau website.

Ofera informatii detaliate despre produsul sau serviciul ofertat si vei vinde mai repede.


1. Publica cate un anunt pentru fiecare produs/serviciu.

2. Titlul este foarte important, este ceea ce vizitatorii gasesc in urma cautarilor din motoarele de cautare sau in categoriile Chilipirim.ro Exemplu: Daca ai de vanzare un apartament cu 3 camere in zona B-dul Stefan cel Mare, titlul anuntului va fi de forma - Stefan cel Mare, apartament 3 camere - si evita folosirea titlurilor - Vand apartament de lux - , - Oferta limitata - , - De vanzare, super oferta - , - Vand urgent -

3. Ortografia si semnele de punctuatie sunt la fel de importante, un anunt cu greseli de scriere poate lasa o impresie gresita cumparatorilor.

sau
Fotografii
Stiati ca anunturile cu fotografii sunt de 7 ori mai eficiente decat cele fara? Folositi fotografii reale! Potentiali cumparatori sunt interesati sa vada ceea ce urmeaza sa achizitioneze, nu fotografii generice, preluate din galeriile de prezentare ale altor vanzatori.