Reguli de publicare anunturi in categoria Vanzari animale

Vanzari animale

In plus fata de normele generale de oferte si cereri de animale, pe Chilipirim.ro trebuiesc respectate si cateva reguli specifice pentru postarea de anunturi.

Sectiunea animale de companie este de a ajuta oamenii sa gaseasca cumparatori de buna credinta pentru animalele lor de companie, precum si de a gasi accesorii si servicii legate de detinerea animalelor de companie. In conformitate cu spiritul din aceasta categorie, precum si in scopul de a proteja bunastarea animalelor si sa sustinem legile din Romania, exista un numar de reguli pentru a publica un anunt cu succes in aceasta categorie.

Vom elimina orice anunt care consideram ca ridica semne de intrebare sau incurajeaza cruzimea fata de animale. Chilipirim isi rezerva dreptul de a raporta organelor competente orice neregula in scopul de a asigura o buna protectieanimalelor.

Regulile noastre pentru anunturile din categoria animale:
Nu se pot vinde pui de animale de companie cu varsta mai mica de 8 saptamani.
Nu se pot publica anunturi cu cereri de animale.
Nu se pot vinde animale gestante.
Nu se pot vinde animale pentru a deservi servicii de paza si protectie.
Nu se po vinde caini cu coada taiata.
Nu permitem vanzarea animalelor ca si hrana.
Nu permitem anunturi de schimburi / trocuri de animale sau cu alte bunuri.
Nu se pot vinde animale minorilor cu varsta de sub 16 ani!
Conform cu Legea nr.9/2008 privind protectia animalelor nu se pot publica anunturi care promoveaza lupte intre animale sau vanzari de animale cu scopuri de lupta.

Recomandam:
In cazul in care doriti sa gasiti o noua casa unui animal de companie, luati asigurari ca exista strictul necesar ca acesta sa poata trai in bune conditii.

In cazul in care animalul are varsta potrivita, se recomanda sterilizarea inainte de a se gasi o casa noua. Asemenea, recomandam ca animalul sa fie inregistrat la o companie care implanteaza microcipuri.