Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Site-ul, serviciile si continutul Chilipirim.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea mijloacelor mentionate. Prin utilizarea acestui site aratati ca acceptati sa respectati termenii si conditiile Chilipirim.ro. Proprietarul site-ului poate revizui acesti termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina, deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a acestor servicii reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Chilipirim.ro nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre indiferent de motiv. De asemenea, Chilipirim.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate. Veti folosi informatiile furnizate de site-ul noastru pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata compania.

Chilipirim.ro ofera utilizatorilor acces la o serie de servicii si informatii care includ, dar nu se limiteaza la: forumuri, servicii de vanzare-cumparare, servicii de mica publicitate, servicii de promovare si contact cu piata, continut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, parcurgerea acestora de catre dumneavoastra consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.

Chilipirim.ro ofera utilizatorilor servicii de contact direct cu piata din Romania, sub forma anunturilor, informatiei simple si sub forma de prezentari, articole, stiri, texte promotionale, contact direct si intermediere vanzare-cumparare. Intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii sunt implicite calitatii de UTILIZATOR, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Conditii:

Textele si fotografiile oferite spre publicare trebuie sa respecte legile tarii, sa fie decente, corecte, cinstite si sunt acceptate, sau nu, spre publicare la discretia Chilipirim.ro, care va editata si clasifica datele continute dupa dorinta si necesitate.

Chilipirim.ro nu raspunde moral sau material pentru eventuale prejudicii pe care cineva le-ar suferi in urma publicarii unui anunt in paginile site-ului. Raspunderea pentru autenticitate apartine exclusiv autorilor anunturilor. Pentru eventuale contestatii, Chilipirim.ro pastreaza datele autorilor anunturilor timp de 30 de zile dupa data expirarii acestora..

Materialele sunt publicate cu buna credinta de Chilipirim.ro.

Chilipirim.ro nu este responsabil in nici o circumstanta pentru acuratetea sau continutul oricarui mesaj publicat electronic (pe site). Astfel, orice responsabilitate cu privire la continut, orice prejudiciu sau pierdere de orice natura ar apare din cauza unor erori de tipar sau de preluare, or a unor omisiuni de orice alta natura este declinata.

Desi depune toate eforturile in editare si la evitarea erorilor la introducerea acestor date, Chilipirim.ro nu da garantii de nici un fel cu privire la continutul anunturilor si nu isi asuma nicio responsabilitate fata de continutul acestor date. Orice prejudiciu sau pierdere de orice natura care ar apare datorita erorilor de introducere ori de preluare a datelor sau a omisiunilor de orice alta natura, este declinata. Paginile site-ului Chilipirim.ro pot contine erori tehnice. Desi datele se actualizeaza periodic, ele pot iesi din actualitate din diverse motive, independente de vointa si actiunile noastre. Chilipirim.ro nu garanteaza acuratetea, actualitatea sau corectitudinea datelor pe care le gazduieste si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru asemenea situatii.

Produsele si marcile mentionate in continutul mesajelor publicitare sunt proprietatea surselor de publicitate. Unele mesaje pot contine mentiuni de proprietate intelectuala (copyright) referitoare la documente, marci sau organizatii. Chilipirim.ro nu poate fi implicat in probleme legate de drepturi de proprietate, exploatare, patent, marca.

Utilizatorii cei care se folosesc de datele aparute in Chilipirim.ro sunt sfatuiti sa citeasca atent detaliile inainte de orice accept de natura comerciala sau personala. In situatii de dubiu, neclare, Chilipirim.ro va sfatuieste sa apelati la sfaturile unui jurist sau avocat.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public in spatiul alocat de Chilipirim.ro.

1) Nu puteti publica material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv. Nu transmiteti continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvauite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

2) Nu puteti publica materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica

3) Nu trimiteti materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intenta de a distruge orice sistem sau informatie

4) Nu transmiteti publicitate de orice tip, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din servicii care sunt formulate oficial de catre Chilipirim.ro.

5) Nu puteti promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, nici promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”;

6) Chilipirim.ro nu gazduieste linkuri sau alte trimiteri catre siteuri, cu exceptia celor cu care exista parteneriat sau contracte de publicitate.

Chilipirim.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. Chilipirim.ro actioneaza ca factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori, decat in situatiile in care specifica in mod explicit acest lucru. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. Chilipirim.ro nu raspunde in fata utilizatorilor in cazul unor asemena situatii. Chilipirim.ro isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

Chilipirim.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati Chilipirim.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand NUMELE, ADRESA, TELEFON si ADRESA DE E-MAIL valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Chilipirim.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. Chilipirim.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, telefonul, adresa e-mail, fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. Chilipirim.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Chilipirim.ro sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Chilipirim.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. Chilipirim.ro, in cazul in care considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Chilipirim.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile noastre, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, luati la cunostinta si sunteti de acord ca Chilipirim.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor proprii si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile noastre. Chilipirim.ro nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul nostru.

Utilizarea materialelor

Continutul acestor situri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material apartine PROPRIETARILOR. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al Chilipirim.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Proprietatea informatiilor publicate

Chilipirim.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti pe Chilipirim.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Chilipirim.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al sau.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Chilipirim.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs. Chilipirim.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Publicitate

Chilipirim.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in paginile sale, precum si servicii destinate facilitarii contactului intre companii si potentiali clienti. Participarea in promotii ale companiilor prin intermediul Chilipirim.ro, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Chilipirim.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale Chilipirim.ro.

In cazul reclamelor sau indemnuri de urmare a unor linkuri catre alte siteuri, nu sunt admise decat cele care se fac sub forma de schimb de linkuri sau in cadrul unor contracte.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Chilipirim.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale (newsletter).

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

www.Chilipirim.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece nu are nici un control asupra acesor situri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca Chilipirim.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste siteuri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii

Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor Chilipirim.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Chilipirim.ro (prin administratorii) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Chilipirim.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Chilipirim.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului postat de dumneavoastra pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Chilipirim.ro nu vor fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Chilipirim.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor Chilipirim.ro

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor Chilipirim.ro

d) orice alta problema legata de serviciile Chilipirim.ro

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: Utilizarea serviciilor Chilipirim.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile” Chilipirim.ro nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea Chilipirim.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.

Ultima actualizare: 03.01.2015