Sectiunea de Kilipiruri

Chilipirim a lansat Kilipiruri, sectiunea care-ti aduce profit

Site-ul  de anunturi online chilipirim.ro, unul din cele mai dinamice site-uri de profil din Romania, a lansat o sectiune speciala, denumita Kilipiruri, destinata doar acelor produse cu un pret foarte scazut, al carei scop este sa favorizeze vanzarea sau cumpararea cat mai rapida.

“Kilipiruri” este o sectiune care se supune catorva reguli foarte precise prin care sunt admise doar anunturile care sunt cu adevarat chilipiruri, adica produse extrem de ieftine, de obicei cele de care proprietarii lor vor sa scape cat mai urgent. Aceste produse au preturi mult sub pretul pietei, principiul de baza fiind tocmai acela de a nu se accepta produse care doar au un pret mai scazut decat altele, ci acelea cu unul extrem de scazut.

Echipa chilipirim.ro a identificat existenta pe piata a unei adevarate “nise a chilpirurilor”, adica produse pe care proprietarii sunt dispusi sa le vanda la preturi foarte mici, dar care nu e suficient exploatata din mai multe motive: fie acestea nu sunt ‘centralizate’, astfel incat sa le gasesti cu mare usurinta, fie o mare parte a potentialilor cumparatori nu au suficienta incredere atunci cand le vad printre produse asemanatoare sau identice, dar care au preturi mult mai reduse, dand impresia ca sunt deteriorate. Avantajul strangerii tuturor acestor chilipiruri – sau ‘kilipiruri’, daca vreti – e ca sunt si usor de gasit, si fac oamenii sa constientizeze ca exista vanzatori care vor pur si simplu sa dea unele produse cat mai curand.

Reguli pentru a-ti putea vedea anuntul postat in Kilipiruri

In primul rand, nu sunt acceptate o serie de anunturi – cele despre vanzari de case ori masini sau cele referitoare la locuri de munca. Excluse din start sunt si anunturile erotice sau cele despre afaceri online, care sunt excluse total de pe site, nu doar din aceasta sectiune.

In al doilea rand, anuntul chiar trebuie sa se incadreze in anumite limite de pret, in functie de categorie, pentru a fi considerate chilipiruri si a fi postate in noua sectiune. Daca acestea nu sunt respectate, un moderator va muta anuntul respectiv in partea generala a site-ului.

Ce este chilipirim.ro?

Chilipirim.ro este unul dintre cele mai noi site-uri de anunturi din Romania, care si-a propus sa conteste dominatia marilor jucatori de pe aceasta piata prin oferirea unor servicii de anunturi mai inovative, care sa fie mai bine adaptate mai bine cerintelor cumparatorilor si vanzatorilor online din tara noastra.

De la inceputul anului 2014, acest site trece printr-o perioada de dezvoltare si transformare, iar echipa chilipirim.ro isi propune sa faca din partea destinata comertului de chilipiruri nu doar sectiunea sa de referinta, ci si sa dezvolte nisa de produse foarte ieftine comercializate pe site-urile de anunturi din Romania.