Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Aceasta declaratie guverneaza politicile noastre de confidentialitate cu privire la cele ale utilizatorilor site-ului (“vizitatori”), vizitatorii care se inregistreaza pentru a tranzactiona pe Site (“Clientii”) si sa faca uz de diversele servicii oferite de Chilipirim.ro ( “Servicii”).

“Informatii personale”

Informatii personale – se refera la orice informatie care identifica sau care potate fi folosita pentru a identifica, contacta, sau localiza persoane la care se refera astfel de informatii, inclusiv, dar nu limitat la, nume, adresa, numarul de telefon, numarul de fax, adresa de e-mail, profiluri, numarul social de asigurare, precum si orice alte forme de informatii aplicabile. Informatiile personale nu includ informatii care sunt colectate anonim (care sunt, fara identificarea utilizatorului individual) sau date demografice si nu sunt conectate la o persoana identificata.

Ce informatii personale sunt colectate?

Noi colectam informatii de baza, profiluri de utilizatori de la toti vizitatorii nostri. Noi colectam urmatoarele informatii suplimentare de la clientii nostri: nume, adrese, numere de telefon, adrese de e-mail de clienti si detalii precum, de ce Clientii intentioneaza sa cumpere sau sa vânda (Anunturi). Profilul de baza si informatiile de utilizator sunt colectate prin procesul de înregistrare voluntara. Orice informatii furnizate de catre utilizator prin plasarea unui anuna este complet voluntara si vor fi considerate informatii publice, pentru uz public, chiar daca este aceeasi ca si informatiile colectate în procesul de înregistrare. Chilipirim.ro nu va fi raspunzatoare sau responsabila pentru utilizarea sau distribuirea de informatii plasate într-un anunt.

Cum sunt informatiile personale folosite?

Noi folosim informatiile personale pentru a personaliza site-ul, pentru a face oferte de servicii, sa îndeplineasca cererile de cumparare si de vânzare pe site. Putem trimite e-mail catre vizitatori si clienti despre date de cercetare sau de cumparare si oportunitati de vânzare pe site sau informatii legate de obiectul site-ului. Putem folosi, de asemenea, informatii personale de contact pentru vizitatori si clienti, în raspuns la orice întrebare, sau sa furnizam orice informatii care sunt solicitate.

Cine poate partaja informatiile?

Informatii personale Clienti – pot fi partajate cu alti clienti care doresc sa evalueze potentialul de tranzactii. Putem împartasi informatii despre vizitatorii nostri, inclusiv statistici de utilizare a vizitatorilor nostri si a clientilor, cu filialele noastre sau terti. Noi oferim posibilitatea pentru vizitatori si clienti ” dreptul de a refuza ” de a primi informatii sau de a fi contactat de noi sau de oricare dintre afiliati nostrii.

Cum sunt pastrate Informatiile personale?

Informatiile personale colectate de Chilipirim.ro sunt stocate în siguranta si nu sunt accesibile la terti sau operatori ai Chilipirim.ro cu exceptia utilizarii indicate în descrierile de mai sus.

Ce alegeri fac vizitatorii in ce priveste colectarea, utilizarea si distribuirea acestor informatii?

Vizitatorii si Clientii pot renunta la primirea de informatii nesolicitate sau sa fie contactati de noi si / sau furnizorii nostri si afiliati. Contactandu-ne la oricare din adresele noastre de e-mail specificata sau prin formularul din pagina Contact.

Noi nu folosim cookie-uri?

Noi nu folosim cookies pentru a obtine informatii despre vizitatorii nostri si serviciile pe care le selectati. Noi folosim conexiuni bazate pe sesiune pentru scopuri de securitate si pentru a proteja clientii nostri.

Cum folosim informatiile de conectare?

Chilipirim.ro utilizeaza informatiile de conectare care pot include, dar nu se limiteaza la, adrese IP, ISP, si tipuri de browser, pentru a analiza statisticile, urmari miscarea unui utilizator, administra site-ul si de a colecta alte informatii statistice.

Vizitatorii pot corecta orice inexactitate Informatii personale?

Vizitatorii si Clientii pot sa ne contactateze pentru a corecta sau actualiza informatiile personale despre ei prin email sau comletand formularul din pagina de Contact.

Vizitatorii pot sterge sau dezactiva Informatii personale colectate de noi?

Noi permitem vizitatorilor si membrilor de a sterge / dezactiva Informatii personale din baza de date a Site-ului. Acest lucru se poate face prin trimiterea unei cereri la contact@chilipirim.ro. Datorita backup-ului si înregistrari de stergeri, toate acestea, ar putea fi imposibil de a sterge intrarea unui vizitator, fara a pastra anumite informatii reziduale. Oricine solicita sa aiba Informatii personale dezactivate vor avea aceste informatii sterse.

Despre Politica de confidentialitate si modificari ale acesteia?

Am lasat vizitatorilor si membrilor nostri, posibilitatea de a citi notificari despre modificarile la politica noastra de confidentialitate, afisand aceste schimbari pe site, modificarile urmand sa apara ori de cate ori este necesara o imbunatatire a serviciilor noastre.

Ultima actualizare: 03.01.2015