Beneficiaza de un nou instrument: Auto-Reactualizare a anunturilor tale

Am trecut pe pilot automat. Acum este mai simplu si mai rapid sa ai oferte actualizate, adica sa gasesti cumparatori pe Chilipirim.ro.

Concret, anunturile tale se actualizeaza in mod automat, intr-un interval mai scurt, la fiecare 30 de zile. Odata reinnoite, ofertele au o vizibilitate mai mare, datorita revenirii constante in atentia utilizatorilor.

Acesta noua functionalitate te scuteste de timpul si efortul consumate pentru verificarea si modificarea ofertelor tale la data expirarii si iti creste vizibil sansele de vanzare.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de Reactualizarea Automata a ofertelor tale?

  1. Intra in contul tau de pe Chilipirim.ro, accesand link-ul urmator http://www.chilipirim.ro/user/login.
  2. Verifica ofertele pe care le ai in acest moment si editeaza-le, selectand butonul Reactualizare Automata, din dreapta jos.

reactualizare-automata

  1. Alege de cate ori vrei sa se reinnoiasca in mod automat anuntul tau.

Nu uita sa selectezi optiunea de Reactualizare Automata ori de cate ori introduci un nou anunt!

O actualizare constanta a ofertelor tale inseamna mai multe sanse de a vinde/cumpara produsul/serviciul dorit prin intermediul Chilipirim.ro!

Este important sa stii ca:

  • Anunturile de pe Chilipirim.ro se pot actualiza automat de pana la 10 ori. Adica ai pana la 300 de zile in care ofertele tale raman in atentia cumparatorilor si in topul rezultatelor gasite de motoarele de cautare.
  • Ofertele tale pot fi modificate/reactualizate ori de cate ori doresti, accesand pagina de publicare ale acestora.
  • Optiunile de a adauga link catre propria pagina web, de a salva anunturile interesante si de a primi oferte de la utilizatori raman, in continuare, valabile pentru toti utilizatorii inregistrati pe Chilipirim.ro.