Anuntul nu este publicat

Anuntul nu este publicat!

Ai postat un anunt pe Chilipirim.ro? Dupa introducerea ofertei, aceasta va fi verificata de un operator. In maximum 4 ore, daca toate conditiile impuse de Chilipirim.ro (Termeni si Conditii) sunt indeplinite, anuntul tau va fi publicat pe site.

Intrebare: De ce anuntul meu nu este este publicat, desi am urmat toti pasii din formularul de adaugarea a anunturilor noi si au trecut cele 4 ore necesare pentru verificare?

Raspuns 1: Probleme tehnice.

Nu ai activat pe desktop, laptop, tableta JavaScript si modulele cookie in browser. Site-ul este testat pe Internet Explorer 11, Firefox 2 / 3, Chrome si Opera.

Raspuns 2: Sesizari si reclamatii.

Daca anuntul a fost publicat pe site, dar apoi ai primit pe e-mail o instiintare ca este dezactivat temporar inseamna ca acesta poate face obiectul unei plangeri, unui litigiu sau a unei incalcari de reguli.

In acest caz, echipa Chilipirim trebuie sa faca o noua verificare a anuntului pentru a decide reactivarea lui. Verificarea va fi finalizata in maximum 4 ore de la dezactivare.

Raspuns 3: Continut neadecvat.

Chilipirim.ro nu accepta anunturile cu exprimare licentioasa sau vulgara.

Raspuns 4: Spam.

Chilipirim.ro este o platforma gratuita care nu este de acord cu anunturile de tip SPAM.

Filtrul antispam al platformei nu permite activarea anunturilor care au continut duplicat. Tocmai de aceea este important sa NU publici aceiasi oferta de mai multe ori.

Toate anunturile sunt verificate, iar incercarile de a posta o oferta in repetate randuri prin utilizarea unui alt titlu sau prin modificarea descrierii duc la restrictionarea accesului pe site a utilizatorului.

Ne rezervam dreptul de a marca drept SPAM anunturile publicate de mai multe ori, anunturile cu poze care contin logo-ul unui site concurent Chilipirim.ro, anunturile cu numere de telefon ale fimelor,  ale site-urilor sau titlurile care contin nume de firma.

Pe Chilipirim.ro nu pot fi publicate prezentari ale firmelor/website-urilor care nu respecta specificul platformei. Exemplu: Intra pe magazinul online de pantofi cu preturi mici!

Vrei sa adaugi o oferta si nu gasesti categoria potrivita? Nu face SPAM, Contacteaza-ne si gasim impreuna o solutie care sa corespunda politicii de functionare a platformei.

Raspuns 5: Anuntul nu este publicat in cazul in care care promoveaza afaceri online, munca online, coduri afiliere, imprumuturi, matrimoniale, dame de companie, videochat, clarvazatoare, medicamente, alcool, tutun sau oferte care promoveaza bunuri insusite ilegal sau prin interzise de legislatia din Romania.

Anuntul nu este publicat in cazul in care nu respecta in totalitate Termenii si Conditiile site-ului Chilipirim.ro

Chilipirim.ro isi rezerva dreptul de a DEZACTIVA CONTUL SI DE A BLOCA ADRESA E-MAIL si IP-ul pentru anunturile care nu respecta conditiile stabilite mai sus.